Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI HUIZEN? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je twee weken voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI HUIZEN wordt georganiseerd in en rondom de haven van Huizen. Parkeren bij TRI HUIZEN is gratis. Voor navigatie naar de parkeerplaatsen het hoofdkantoor van Lidl Nederland:

Warandebergstraat 71, 1271 ZC te Huizen.

Bij dit adres volg je de instructies van de vrijwilligers op om je parkeerplek te vinden. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration”. De parkeerplaatsen van de winkels Lidl  en Karwei graag vrijhouden voor klanten.

Afstanden

Op zondag 25 juli staat TRI HUIZEN 2021 op het programma met een  Sprintafstand, een Kwart Triathlon, een Olympic Distance en een recreatieve zwemtocht. Dit evenement wordt georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- , kwart-en Olympische afstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Kwart triathlon: 1000 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen
  • Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen
  • Recreatieve zwemtocht: 1 kilometer
  • Recreatieve zwemtocht: 2 kilometer

Faciliteiten bij start/finish

Het wedstrijdterrein bevindt zich vlakbij de haven van Huizen. Op en rond dit terrein zijn diverse horecagelegenheden en natuurlijk kun je rondkijken bij de expo.

Neem zoveel supporters mee als je maar kunt bedenken. Het evenemententerrein is ook voor hen een heerlijke plek, waar zij jou naar hartelust kunnen aanmoedigen en zelf kunnen genieten van de heerlijke zomerse sfeer.

Start2Tri en Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de inschrijftent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €50,00 een racefiets huren. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wil maken. Je kan dit ook nog later aanvragen (tot uiterlijk donderdag 22 juli 2021 23.59 uur) door in te loggen in je Njuko inschrijf omgeving.

Temperatuur

Ongeveer één week voor TRI HUIZEN zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

  • Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht
  • Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan
  • Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor € 37,50 een wetsuit te huren. Al ingeschreven maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit (op donderdag 22 juli 2021 23.59 uur) kun je zelf nog inloggen in je Njuko omgeving en alsnog een wetsuit huren.

21

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search