Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI HUIZEN? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je twee weken voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI HUIZEN wordt georganiseerd in en rondom de haven van Huizen. Parkeren bij TRI HUIZEN is gratis. Voor navigatie naar de parkeerplaatsen het hoofdkantoor van Lidl Nederland:

Parkeerterrein voorbij Havenstraat 71, 1271 AD Huizen

Bij dit adres volg je de instructies van de vrijwilligers op om je parkeerplek te vinden. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration”.
De parkeerplaatsen van de winkels Lidl  en Karwei graag vrijhouden voor klanten.

Afstanden

Op zondag 4 juni staat TRI HUIZEN 2023 op het programma met een Sprintafstand, een Kwart Triathlon, een Standaard afstand, een recreatieve zwemtocht én een Junior Challenge. Dit evenement wordt georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint-, kwart- en standaard afstand, de recreatieve zwemtocht en de Junior Challenge zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Kwart triathlon: 1000 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen
  • Standaard afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen
  • Recreatieve zwemtocht: 1 kilometer
  • Recreatieve zwemtocht: 2 kilometer
  • Junior Challenge: 250 m zwemmen, 10 km fietsen, 2.5 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

Het wedstrijdterrein bevindt zich vlakbij de haven van Huizen. Op en rond dit terrein zijn diverse horecagelegenheden en natuurlijk kun je rondkijken bij de expo. Dit jaar wordt de ”After Race Area” volledig ingericht door de official recovery partner BLACKROLL®

Start2Tri en Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de de registratiebalie de Pride. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €50,00 een racefiets huren via WIEL-RENTBij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wil maken. Je kan dit ook nog later aanvragen (tot uiterlijk donderdag 1 juni 2023 23.59 uur) door in te loggen in je Njuko inschrijf omgeving.

Temperatuur

Ongeveer één week voor TRI HUIZEN zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

  • Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht
  • Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan
  • Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor €40,- een wetsuit te huren. Al ingeschreven maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit (op donderdag 1 juni 2023 23.59 uur) kun je zelf nog inloggen in je Njuko omgeving en alsnog een wetsuit huren via Bijvoet Sport.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search