Locatie

Hier komt een stukje tekst over de locatie van de wedstrijd. Waar is het? Waarom is het zo leuk daar? Enzovoort.

Bereikbaarheid & parkeren

Met de auto

Hier komt een stukje tekst waarin je kunt lezen hoe je met de auto bij de wedstrijdlocatie moet komen. Dan komt er ook nog te staan waar je moet parkeren en hoe je vanaf de parkeerplaats bij de registratie komt. Goed zeg.

Met het openbaar vervoer

Hier staat dan hoe je het beste kunt reizen als je met de bus of trein komt en waar je dan moet uitstappen. Voor de zekerheid nog een linkje naar 9292.nl, want dat kent natuurlijk niet iedereen.

Voor de wedstrijd

Registratie

Bij aankomst op het evenemententerrein meld je je bij de registratiebalie. Hier ontvang je de deelnemersenvelop met alle benodigdheden.

Om je envelop af te halen moet je je legitimeren. Vergeet dus niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Heb je aangegeven dat je een wedstrijdlicentie hebt, dan dien je hiervan ook een bewijs te kunnen tonen. Zonder licentiebewijs zul je bij de registratiebalie alsnog een daglicentie moeten aanschaffen.

Naast je startnummer, badmuts en stickerset, zitten ook eventueel bestelde producten (huurchip, startnummerbandje of lock-lace veters) in de deelnemersenvelop.

Heb je een finishershirt besteld? Dit ontvang je ook bij de registratiebalie.

Neem na je registratie even de tijd om alles gereed te maken. Volg de stappen die op de envelop staan aangegeven om je gereed te maken voor de bike check-in.

Bike check-in

Hier komt een stukje uitleg over de bike check-in en een overzicht van inchecktijden (mits van toepassing)

Programma

Wat?
Registratie & Bike Check-in open
9:00 uur
Wave 1: Olympische afstand individueel
10:00 uur
Wave 2: Olympische afstand individueel & estafette teams
11.30 uur
Wave 3: Sprint afstand individueel – Rookie Race
13.00 uur
Wave 4: Sprint afstand individueel
13:45 uur
Prijsuitreiking Olympische afstand*
14:00 uur
Wave 5: Sprint afstand individueel & estafette teams
14:30 uur
Wave 6: Sprint afstand junior (Jeugd- en Juniorencircuit)
15:15 uur
Wave 7: Korte afstand jeugd (Jeugd- en Juniorencircuit)
16:00 uur
Wave 8: Junior Challenge
16:05 uur
Prijsuitreiking Sprint afstand*
16:10 uur
Prijsuitreiking Jeugd- en Juniorencircuit*
16:40 uur
Prijsuitreiking Junior Challenge*
16:50 uur
Wisselzone niet meer bewaakt
17:00 uur

Plattegrond

Huurfiets en -wetsuit

Als je bij je registratie een racefiets hebt gehuurd, kun je deze op de wedstrijddag ophalen bij de stand van Wiel-rent.nl. Heb je een wetsuit gehuurd, dan kun je deze afhalen bij de stand van Bijvoet Sport.

Beide stands zijn te vinden in de TRI HARD Expo.

warming-up

Het is mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijd warm te fietsen op een van de WattBikes in het expo gebied. Deze worden beschikbaargesteld door WattCycling Amsterdam.

Ook is het mogelijk om voorafgaand aan je wedstrijd in te zwemmen. Houd er altijd rekening mee dat er al een wedstrijd gaande is en volg de instructies van de organisatie.

Wedstrijdinformatie

De wedstrijden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Verzorging tijdens de wedstrijd

Op het loopparcours wordt een verzorgingspost ingericht waar water en sportdrank wordt uitgereikt.

Locatie verzorgingspost: …

Reglementen

Net zoals bij iedere andere sportwedstrijd, zijn er verschillende regels van kracht tijdens een triathlon. De belangrijkste vind je hier naast. Voor een uitgebreid overzicht van alle regels, kun je kijken op de website van de Nederlandse Triathlon Bond.

Tijdens de wedstrijd zullen juryleden van de NTB in de gaten houden of iedereen zich aan deze regels houdt.

vervuiling

Wij vinden het milieu erg belangrijk. Op het loopparcours van alle wedstrijden is direct na iedere verzorgingspost een trash zone ingericht. Deze trash zones zijn de enige plek waar het toegestaan is om drinkbekertjes, verpakkingen van energiegels of ander afval te deponeren.

Wie zich niet aan deze regel houdt, kan door de jury bestraft worden met diskwalificatie.

Penalty Box

Wanneer je een regel overtreedt, kun je een tijdsstraf krijgen. Je moet dan even wachten in de zogenaamde Penalty Box.

De Penalty Box heeft bij de TRI HARD wedstrijden een gele kleur en bevindt zich altijd op het loopparcours, meestal aan het einde van de loopronde. Nadat je je straf hebt uitgezeten mag je je weg weer vervolgen. 

Na de wedstrijd

Jouw race zit erop. Je hebt de finish gehaald. Zodra je over de finish komt, wordt je een prachtige medaille omgehangen. Wat mag je verder verwachten na de wedstrijd?

Verzorging

Eten en drinken

Als je je medaille hebt ontvangen, loop je door naar de verzorgingspost die in het finishgebied is ingericht. Hier kun je naar hartenlust genieten van verschillende soorten fruit, drinken en zoete en zoute snacks.

Massage

De masseurs van TRI HARD staan na de finish voor jou klaar. Iedereen mag gratis gebruik maken van deze dienst.

EHBO

Heb je tijdens de wedstrijd een blessure opgelopen en wil je dat er even naar gekeken wordt? Onze EHBO’ers helpen je graag. Kijk op de plattegrond voor de locatie van de EHBO tent.

Uitslagen, foto's en prijzen

De volledige uitslag en de wedstrijdfoto’s zullen uiterlijk de volgende dag terug te vinden zijn via de TRI HARD app en deze website.

Er worden prijzen uitgereikt in de volgende categorieën:

….

De prijsuitreiking vindt plaats zodra de prijswinnaars in alle categorieën gefinisht zijn. In het wedstrijdprogramma is een verwachte tijd opgenomen. Deze kan in werkelijkheid iets afwijken.

Niet-uitgereikte prijzen kunnen door de prijswinnaar worden opgehaald op ons kantoor in Almere. Mail even naar info@trihard.nl om zeker te weten dat er iemand aanwezig is.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen kunnen gedurende het evenement worden ingeleverd en worden opgehaald bij de registratiebalie.

Mocht je gedurende het evenement iets zijn kwijtgeraakt, stuur dan even een e-mail naar info@trihard.nl. Mochten wij je spullen gevonden hebben, kun je deze ophalen bij ons kantoor in Almere.

Uitchecken wisselzone

Na de race haal je je fiets en overige spullen op uit de wisselzone. Je kunt alleen naar binnen via de bike check-in/check-out tent en op vertoon van je startnummer.

Je kunt je fiets en tas alleen uitchecken wanneer je startnummer overeenkomt met het nummer op je fiets en het label op je tas. Verwijder daarom de stickers van je fiets en tas niet voordat je de wisselzone via de bike check-out hebt verlaten. Controleer bij het verlaten van de wisselzone goed of je al je spullen hebt meegenomen.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search